Stats

FINANCE

Je wil veilig werken. De zekerheid hebben dat de klantdata te allen tijde goed beschermd is. Je bent hiervoor steeds afhankelijker van een goed netwerk, verbindingen en IT. Daarom leggen wij bij METRIC-IT de lat hoog! Zodat medewerkers secure, snel en goed kunnen samenwerken.

 

Altijd veilig werken

Wees eens eerlijk: hoe goed is het netwerk van de organisatie beveiligd? Je gaat om met gevoelige gegevens en dan hoeven we je niet te vertellen dat het daarom extra belangrijk is om deze goed te beschermen. Alles gaat online en dat maakt jouw organisatie steeds meer een IT-bedrijf. Is de kennis om alle applicaties en systemen up-to-date te houden dan ook in huis? Want dit betekent investeren in kennis en IT-design. Boven op de bal zitten als het gaat om ontwikkelingen en weten wat je moet doen om bedrijfsdata en -processen te beschermen. Valt het netwerk uit, dan kun je geen zaken doen. Geen finance, geen communicatie én dan ook nog eens imagoschade. Kies daarom voor optimale bescherming met NaaS.

QUOTE

Onze missie? Een toekomstbestendig, stabiel en vooral veilig netwerk volgens de hoogste standaarden garanderen.

Dít is belangrijk voor jouw netwerk:

  • Open deur maar waar: goede security!
  • Een oplossing op maat met oog voor de toekomst
  • Structuur met een betrouwbare basis
  • Altijd up-to-date

Jouw netwerk is de sleutelrol voor succes

We vinden het belangrijk dat we samen nadenken over het design van jouw netwerk, zodat de organisatie altijd beschermd is. Daarvoor zetten we een structuur neer, om ervoor te zorgen dat je continu up-to-date bent. De organisatie moet moeiteloos kunnen anticiperen op groei. En jouw netwerk speelt daarin een sleutelrol. We zorgen voor een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en hoogwaardige services. Zodat we een toekomstbestendig, stabiel en vooral veilig netwerk volgens de hoogste standaarden kunnen garanderen.

Het voordeel van METRIC-IT voor jouw organisatie

Vind je het lastig om goed IT-personeel te vinden? Om jouw netwerk up-to-date en daarmee veilig te houden? Wij geloven in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Onze professionals beschikken over hoogwaardige, actuele kennis en enterprise ervaring. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk. Altijd volgens de hoogste standaarden. Diverse klanten zoals Rabobank, Volksbank en LeasePlan gingen je al voor.

FLB

CASE

“Ik kende METRIC-IT vanuit een eerdere baan. Toen ik bij Vibe Group aan de slag ging heb ik hen gevraagd ons te helpen met het volledig vernieuwen van onze netwerkomgeving. De belangrijkste redenen daarvoor zijn hun kennis en kwaliteit. Ze zijn best of breed. Zo werken ze uitsluitend met enterprise oplossingen, maar nog belangrijker: ze maken onze snelle groei mogelijk op netwerkniveau. Voor onze organisatie is dat essentieel. Schaalbaarheid en veiligheid moeten verankerd zijn in de netwerkstructuur. En als techneut kan ik goed beoordelen of dat op een goede manier gebeurt. Ik ben dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking. METRIC-IT ontzorgt ons volledig en is uiterst betrouwbaar. Ik beschouw hen echt als Trusted Advisor.”

 

Assad Zahouani, IT Manager
Vibe Group

Thijs van Drecht
Thijs van DrechtNetwork Consultant

NEEM CONTACT OP