Networking

NETWORKING

Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

 

Network Strategies

We snappen als geen ander dat jouw netwerk de levensader van jouw organisatie is. Want jouw organisatie is altijd in beweging en de wereld om ons heen verandert snel. Zeker in het IT-landschap. Daarom staan we altijd voor je klaar.

Onze IT-specialisten ontwerpen jouw infrastructuur zo dat hij meebeweegt en kracht geeft aan jouw organisatie. Ze zorgen ervoor dat jouw IT-omgeving meegroeit met de behoefte. Daar houden we bij het ontwerpen van jouw netwerk al rekening mee. Hoe we dat doen? We denken mee en zorgen ervoor dat er een duidelijke netwerkstrategie is. Want daarmee bepalen we niet alleen de voorwaarden van vandaag, maar ook de doelen van morgen.

QUOTE

Resultaatgericht verbinden we business en techniek, bewust van snel veranderende omstandigheden. Vandaag een snelle uitrol, morgen een wendbare structuur.

Enterprise Solutions

Alles komt samen in een sterke strategie, waarmee jouw netwerk optimaal aansluit op huidige én toekomstige business behoeften. En net als jij, leggen wij de lat hoog. Medewerkers moeten immers goed, snel en veilig kunnen samenwerken. De organisatie moet moeiteloos kunnen anticiperen op groei. Daarin speelt jouw netwerk de sleutelrol.

Bij METRIC-IT geloven we in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Hoe uit zich dat in de praktijk? Met topkwaliteit hardware van Cisco, Cisco Meraki, Flowmon, HPE Aruba en Fortinet bouwen we jouw netwerk op. We zorgen voor een sterke, betrouwbare basis, die we combineren met intelligente oplossingen en hoogwaardige services. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, stabiel én veilig netwerk. Volgens de hoogste standaarden.

Fullservice ondersteuning

Onze toegewijde netwerkspecialisten -met actuele ervaring in de top van het Nederlands bedrijfsleven- realiseren netwerken op enterpriseniveau. We zorgen ervoor dat wij jou ondersteunen in álle fases van het IT-proces. Van installatie, tot vernieuwing, support en het beheer van de netwerkomgeving. Uiteraard leveren we alleen oplossingen van topfabrikanten en zijn we gecertificeerd partner van Cisco, Cisco Meraki, Flowmon, Fortinet en HPE Aruba.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Download CTA

MEER WETEN
OVER NETWORKING
AS A SERVICE?

Download dan onze gratis infosheet.

FLB

CASE

“METRIC-IT verving onze verouderde, complexe netwerkomgeving voor een overzichtelijke en super functionele. De nieuwe omgeving is goed op afstand te monitoren en we hebben er nooit meer stress van. Met hun specialistische kennis heeft METRIC-IT onze kaders en richtlijnen vertaald naar een goed werkend netwerk dat precies doet wat het moet doen. Aan alles merk je dat ze kennis van zaken hebben. Vanuit de techniek vertellen ze een eerlijk verhaal om jouw business efficiënter, beter en veiliger te maken.”

 

Eline Klooster, Trainer – Consultant – Coach
Fast Lane Benelux

BRANCHES

Wij zijn METRIC-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

Ontdek hoe we dat doen
Gideon Chong
Gideon ChongNetwork Consultant

NEEM CONTACT OP