WiFi

WIFI

Draadloos internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een stabiel, krachtig en veilig wireless netwerk is daarom voor zowel jouw medewerkers als ook gasten van groot belang.

Overal connected en flexibel werken

Wifi maakt het mogelijk dat we overal connected zijn. Het biedt ons flexibiliteit. Maar er worden ook hoge eisen aan wireless internet gesteld. Een netwerk moet immers betrouwbaar, stabiel, snel én niet te vergeten veilig zijn. Onze specialisten snappen dat maar al te goed. Toewijding en praktijkervaring komen samen bij METRIC-IT. Onze professionals hebben ervaring in de top van het bedrijfsleven en beschikken daardoor over actuele, hoogwaardige kennis en enterprise ervaring. Wat dat voor jou betekent? Dat wij onze kennis en specialistische inzichten graag inzetten om jouw wireless netwerk optimaal te laten functioneren.

QUOTE

Wireless internet is het hart van jouw bedrijf. Een goed, betrouwbaar én snel wifi-netwerk is daarom van onmisbare waarde.

Geen wireless netwerk? Geen communicatie!

Goede communicatie is van onmisbare waarde. Heb je geen goedwerkend wifi-netwerk, dan is er ook geen communicatie mogelijk. Maar hoe kom je dan tot een zorgeloos wifi-netwerk? Dat leggen we in vier stappen uit:

1. Ontwerp

Het opzetten van een betrouwbaar wifi-netwerk is een nauwkeurige taak. Daarom starten we met een inventarisatie. We denken mee en samen bepalen we hoe het optimale wireless netwerk er voor de organisatie uitziet. Vervolgens starten we op basis van deze inventarisatie met een predictive survey. Want met behulp van deze analyse hebben wij een gedetailleerd inzicht in de huidige omgeving.

2. Implementatie

Wat mag je van ons bij deze stap verwachten? Dat wij uitsluitend oplossingen van topfabrikanten leveren, die geschikt zijn voor jouw situatie én voldoen aan alle opgestelde eisen uit het ontwerp. Wij verzorgen de complete implementatie van bekabeling tot configuratie.

3. Controle

Zodra het wifi-netwerk operationeel is, voeren wij een nameting uit. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de laatste detailinstellingen doorvoeren en je adviseren over het beheer van het netwerk. Hiermee staan alle puntjes op de i.

4. Beheer

METRIC-IT draagt zorg over het beheer van jouw netwerkomgeving. En we adviseren waar nodig. Daarnaast monitoren we 24/7 de infrastructuur en proberen we te allen tijde calamiteiten te voorkomen. Mocht er zich toch onverhoopt een calamiteit voordoen of heb je gewoon een vraag? Dan staan onze gecertificeerde engineers voor je klaar om te helpen.

Wij zorgen ervoor dat jouw wireless omgeving de hoogst mogelijke beschikbaarheid heeft, met zo min mogelijk verstoringen. Wil je hier meer over weten?

FLB

CASE

“Ik kende METRIC-IT vanuit een eerdere baan. Toen ik bij Vibe Group aan de slag ging heb ik hen gevraagd ons te helpen met het volledig vernieuwen van onze netwerkomgeving. De belangrijkste redenen daarvoor zijn hun kennis en kwaliteit. Ze zijn best of breed. Zo werken ze uitsluitend met enterprise oplossingen, maar nog belangrijker: ze maken onze snelle groei mogelijk op netwerkniveau. Voor onze organisatie is dat essentieel. Schaalbaarheid en veiligheid moeten verankerd zijn in de netwerkstructuur. En als techneut kan ik goed beoordelen of dat op een goede manier gebeurt. Ik ben dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking. METRIC-IT ontzorgt ons volledig en is uiterst betrouwbaar. Ik beschouw hen echt als Trusted Advisor.”

 

Assad Zahouani, IT Manager
Vibe Group

BRANCHES

Wij zijn METRIC-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

Ontdek hoe we dat doen
Erik van de Bunt
Erik van de BuntOperations Manager

NEEM CONTACT OP