Wireless site survey

WIRELESS SITE SURVEY

Het opzetten van een betrouwbaar wireless netwerk is een nauwkeurige taak. Daarom gaan wij eerst inventariseren en dán pas ontwerpen en bouwen. Want we weten als geen ander dat jouw netwerk de levensader van je organisatie is.

 

Wireless Site Survey

We starten met een inventarisatie. Want het opzetten van een betrouwbaar wireless netwerk is een nauwkeurige taak. Samen met jou schetsen we daarom het optimale wireless netwerk voor de organisatie. En op basis van deze inventarisatie starten we met de Wireless Site Survey. Hoe doen we dat dan? Op locatie voeren we een meting uit. Hiervoor gebruiken we specialistische apparatuur en software van Ekahau, om zo het ideale wifi-netwerk in kaart te brengen.

Naast de te gebruiken hardware, geven we ook de exacte locatie van de te plaatsen access points aan. Maar ook de precieze instellingen, zoals het kanaal, het vermogen én we voeren een spectrum-analyse uit. Al deze meetresultaten verwerken wij in het advies en delen we in een uitgebreid, overzichtelijk rapport.

QUOTE

De eisen die klanten stellen aan wifi-netwerken worden steeds hoger. En nu? Met

behulp van de Wireless Site Survey garanderen wij de beste dekking voor jouw

organisatie!

Wanneer kies je dan voor een Wireless Site Survey?

Voor een optimaal functionerend netwerk is een grondige Wireless Site Survey van groot belang. Daarmee zorg je voor een optimale werking van draadloze verbindingen. Dus:

  • Overweeg je een wireless netwerk?
  • Is het wireless netwerk traag?
  • Heb je last van storingen?
  • Verhuist de organisatie naar een nieuwe omgeving?
  • Gaan jullie verbouwen of uitbreiden?
  • Veranderen de eisen aan het netwerk, omdat er bijvoorbeeld gebruikers bijkomen?

Denk dan eens aan een Wireless Site Survey. Wil je hier meer over weten? Onze toegewijde netwerkspecialisten vertellen je hier graag meer over.

FLB

CASE

“METRIC-IT verving onze verouderde, complexe netwerkomgeving voor een overzichtelijke en super functionele. De nieuwe omgeving is goed op afstand te monitoren en we hebben er nooit meer stress van. Met hun specialistische kennis heeft METRIC-IT onze kaders en richtlijnen vertaald naar een goed werkend netwerk dat precies doet wat het moet doen. Aan alles merk je dat ze kennis van zaken hebben. Vanuit de techniek vertellen ze een eerlijk verhaal om jouw business efficiënter, beter en veiliger te maken.”

 

Eline Klooster, Trainer – Consultant – Coach
Fast Lane Benelux

BRANCHES

Wij zijn METRIC-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

Ontdek hoe we dat doen
Erik van de Bunt
Erik van de BuntOperations Manager

NEEM CONTACT OP