DETACHERING

Onze toegewijde netwerkspecialisten zijn flexibel inzetbaar. En doordat we detacheren in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, beschikken we over actuele, hoogwaardige kennis en enterprise ervaring.

Onze dedicated specialists

Het hart van onze organisatie -daar waar kennis, toewijding en praktijkervaring samenkomen- bestaat uit onze specialisten. Toegewijde netwerkspecialisten die flexibel inzetbaar zijn. Het voordeel voor jouw organisatie? Onze specialisten worden ingezet in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Maar ook semioverheid en de overheid. En al deze kennis en ervaring nemen ze mee naar jouw organisatie. Want ze begrijpen ook jouw business en spreken jouw taal. Onze dedicated specialisten zijn communicatief vaardig en doen hun uiterste best voor het optimale resultaat. Empower your network.

QUOTE

Onze specialisten? Dat zijn professionals die je goed kennen, altijd voor je klaar staan

én je snel helpen met iedere vraag.

Wij hebben de kennis in huis

Of wij locatiegebonden zijn? Zeker niet! METRIC-IT is gevestigd in Hoevelaken, maar we kunnen organisaties in het hele land voorzien van een juiste specialist, passende bij jouw vraagstuk.

Wij hebben de kennis in huis om jou te ondersteunen op het gebied van routing en switching. Maar ook op het gebied van datacenter, security, wifi, network management en network automation. De specialistische inzichten en oplossingen die we toepassen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, zetten we ook in voor het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw netwerk. Dat doen we betrokken, eerlijk en gedreven door onze expertise. Want het beste advies voor jouw organisatie komt altíjd vanuit de inhoud.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

FLB

CASE

“METRIC-IT verving onze verouderde, complexe netwerkomgeving voor een overzichtelijke en super functionele. De nieuwe omgeving is goed op afstand te monitoren en we hebben er nooit meer stress van. Met hun specialistische kennis heeft METRIC-IT onze kaders en richtlijnen vertaald naar een goed werkend netwerk dat precies doet wat het moet doen. Aan alles merk je dat ze kennis van zaken hebben. Vanuit de techniek vertellen ze een eerlijk verhaal om jouw business efficiënter, beter en veiliger te maken.”

 

Eline Klooster, Trainer – Consultant – Coach
Fast Lane Benelux

BRANCHES

Wij zijn METRIC-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

Ontdek hoe we dat doen
Thijs van Drecht
Thijs van DrechtNetwork Consultant

NEEM CONTACT OP