Recreatie

RECREATIE

Wifi ofwel wireless internet. We kunnen niet meer zonder en jouw gasten ook niet. Men verwacht het zelfs als standaarddienstverlening. Hoe betrouwbaar is jouw wifi-netwerk?

 

Digitale gastvrijheid

Gasten vragen steeds meer van een netwerk. Ze nemen hun tablet, laptop en smartphone overal mee naartoe. Om te ontspannen of voor een zakelijk overleg. Daarom is het belangrijk om niet alleen naar je eigen netwerk-behoeften te kijken, maar ook naar die van jouw gasten. Zo zorg je ervoor dat de IT-omgeving perfect aansluit op álle wensen.

QUOTE

Je mag erop vertrouwen dat wij jouw netwerkomgeving naar een hoger niveau tillen, zodat jouw collega’s alsook gasten te allen tijde profiteren van goede verbindingen!

Dít is belangrijk voor jouw netwerk:

  • Digitale gastvrijheid, dus een goede én veilige verbinding voor iedereen
  • Wifi op enterprise niveau om jouw collega’s en gasten zo goed mogelijk te bedienen
  • Kennis en expertise om een stabiel netwerk met optimale dekking te creëren én te onderhouden

Overal wifi en goede dekking

Mensen verwachten tegenwoordig dat ze overal wifi hebben. En is het niet voor het privégebruik, dan is het wel om de broodjes te bestellen via de app of om te kijken hoeveel stroom de caravan al verbruikt heeft. Wireless internet is daarnaast cruciaal om bijvoorbeeld de handhelds en kassa’s in het restaurant met elkaar te verbinden. Bij een goede netwerkverbinding komt veel kijken. Naast dat het wireless internet moet werken, moet het ook veilig zijn. Daar is veel kennis voor nodig en wij snappen dat jouw focus op de hospitality ligt, daarom staat METRIC-IT voor jou klaar.

 

Het voordeel van METRIC-IT voor jouw organisatie

Net als jij, leggen wij de lat hoog. En wij geloven in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk. Altijd volgens de hoogste standaarden. Onze professionals beschikken over hoogwaardige, actuele kennis en enterprise ervaring. Klanten zoals Ardour campings gingen je al voor.

 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

FLB

CASE

“METRIC-IT verving onze verouderde, complexe netwerkomgeving voor een overzichtelijke en super functionele. De nieuwe omgeving is goed op afstand te monitoren en we hebben er nooit meer stress van. Met hun specialistische kennis heeft METRIC-IT onze kaders en richtlijnen vertaald naar een goed werkend netwerk dat precies doet wat het moet doen. Aan alles merk je dat ze kennis van zaken hebben. Vanuit de techniek vertellen ze een eerlijk verhaal om jouw business efficiënter, beter en veiliger te maken.”

 

Eline Klooster, Trainer – Consultant – Coach
Fast Lane Benelux

Gideon Chong
Gideon ChongNetwork Consultant

NEEM CONTACT OP