Over ons

EMPOWER YOUR NETWORK

De specialisten van Metric-IT worden ingezet in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, semioverheid en de overheid. Ze beschikken over actuele en hoogwaardige kennis en certificeringen op enterprise niveau

Empower your Network

Wij zijn METRIC-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar. Omdat jouw netwerk de levensader van je organisatie is, staan we altijd voor je klaar. We handelen snel en adequaat. En misschien wel het belangrijkste: onze specialisten ontwerpen je infrastructuur zo dat hij meebeweegt en kracht geeft aan jouw organisatie. METRIC-IT, Empower Your Network.

Metric hero
DEDICATED SPECIALISTS
ENTERPRISE SOLUTIONS
NETWORK STRATEGIES
Fingerprint

ENTERPRISE
SOLUTIONS

Net als jij leggen wij de lat hoog. Medewerkers moeten snel, veilig en goed kunnen samenwerken. Je organisatie moet moeiteloos kunnen anticiperen op groei. Jouw netwerk speelt daarin een sleutelrol. Bij METRIC-IT geloven we in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Als partner van diverse enterprise vendoren bouwen we jouw netwerk op met topkwaliteit hardware. Een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en hoogwaardige services. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk volgens de hoogste standaarden.

NETWORK
STRATEGIES

Jouw organisatie is altijd in beweging. En de wereld om ons heen verandert snel, zeker het IT landschap. Bij het ontwerpen van jouw netwerk houden we daar al rekening mee. Hoe we zorgen dat jouw netwerk mee kan bewegen? Dat het werkbaar en veilig is én blijft? Dat doen we door het ontwikkelen van een duidelijke netwerkstrategie. Daarmee bepalen we namelijk niet alleen de voorwaarden van vandaag, maar ook de doelen van morgen. Resultaatgericht verbinden we business en techniek, bewust van snel veranderende omstandigheden. Vandaag een snelle uitrol, morgen een wendbare structuur. Alles komt samen in een sterke strategie, waarmee jouw netwerk optimaal
aansluit op huidige én toekomstige business behoeften.

Dedicated specialists

DEDICATED
SPECIALISTS

Het hart van METRIC-IT, waar kennis, toewijding en praktijkervaring samenkomen, bestaat uit onze specialisten; professionals die je goed kennen, altijd voor je klaar staan en je snel helpen met iedere vraag. Doordat we detacheren in de top van het bedrijfsleven, beschikken we over actuele, hoogwaardige kennis en enterprise ervaring. Wat dat voor jou betekent? De specialistische inzichten en oplossingen die we daar toepassen, zetten we ook in voor het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw netwerk. Betrokken, eerlijk en gedreven door onze expertise. Want het beste advies voor jouw organisatie komt altijd vanuit de inhoud.

ONS TEAM

Wij zijn METRIC-IT, een bedrijf met toegewijde specialisten die iedere dag het beste uit zichzelf naar boven halen. Met 15 toegewijde netwerk- en securityspecialisten zet METRIC-IT zich iedere dag in om alles uit jouw netwerk te halen. Onze specialisten hebben kennis van diverse networking en security oplossingen in verschillende branches. Ze zijn gecertificeerd, blijven zich continu ontwikkelen en hebben plezier in hun werk.

Duidelijk en eerlijk communiceren, teamwork, vertrouwen en je altijd blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk.

Erik van de Bunt
Derek van den Berg
Sjoerd Koolhaas
Thijs van Drecht
Gideon Chong