Networking as a service

NETWORKING AS A SERVICE

Een volledig verzorgd netwerk. Klinkt goed toch? Dát is Networking as a Service ofwel NaaS.

 

Volledig verzorgd met NaaS

Door toenemende digitalisering en complexiteit kiezen steeds meer organisaties ervoor om het beheer van hun IT-netwerkomgeving uit te besteden. Want het aanschaffen, configureren en het onderhouden van een netwerk vraagt om veel kennis én tijd. Daarnaast is het voor veel organisaties een grote uitdaging om alle ICT-kennis en ervaring zelf in huis te hebben. Of houden. Daarom bieden wij met Networking as a Service (Naas) jouw organisatie een volledige netwerkoplossing, voor een vast bedrag per maand. Want alle facetten binnen het netwerkportfolio kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan internettoegang, switching, security en wifi.

Onze Networking as a Service-dienstverlening is zo opgebouwd dat elke aanvulling op de infrastructuur direct toegevoegd kan worden op het bestaande contract. Groeit jouw organisatie? Dan groeien wij met jou mee. En wil je afschalen? Geen probleem!

QUOTE

Wij dragen de volledige zorg voor een stabiel en goed werkende

netwerkinfrastructuur. Empower your network.

Waarom Networking as a Service?

De grootste voordelen van NaaS zijn:

  • Flexibiliteit, op- en afschalen is mogelijk
  • 24/7 monitoring van jouw netwerkinfrastructuur
  • Proactieve alerting
  • Geen grote investeringen, maar voorspelbare kosten
  • Alle benodigde -topkwaliteit- hardware, software en licenties om in jouw connectiviteitswens te voorzien
  • Altijd een up-to-date en gebruiksvriendelijke netwerk dat voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden
  • Software-updates, changes en rapportages
  • Je bespaart naast kosten ook heel veel tijd!

Bij METRIC-IT geloven we in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Wij bouwen jouw netwerk op met topkwaliteit hardware van Cisco, Cisco Meraki, HP Aruba en Fortinet. Een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en een hoogwaardige service. Hierdoor staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig én stabiel netwerk volgens de hoogste standaarden.

Onze kennis en expertise

In Nederland hebben we een groot tekort aan goed IT-personeel. Geen enkele beroepsgroep kent zo’n sterke mate van krapte. De digitalisering zorgt ervoor dat de ontwikkelingen razendsnel gaan. Dit maakt het nog complexer om IT’ers -mét de juiste kennis en vaardigheden- voor jouw organisatie te vinden.

De specialisten van METRIC-IT doen ervaringen op in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, semioverheid en overheid. Daardoor beschikken we over actuele en hoogwaardige kennis en certificeringen op enterprise niveau. En naast de hoogwaardige technische kennis, zijn we communicatief vaardig en doen we ons uiterste best om het beste uit jouw netwerk te halen. Het grote voordeel voor jouw organisatie? Dankzij Networking as a Service profiteert jouw organisatie van ál deze kennis en kunnen jouw medewerkers zich richten op hun eígen werkzaamheden. Empower your network!

Wil je hier meer over weten? Onze toegewijde netwerkspecialisten staan voor je klaar.

Download CTA

MEER WETEN
OVER NETWORKING
AS A SERVICE?

Download dan onze gratis infosheet.

FLB

CASE

“Ik kende METRIC-IT vanuit een eerdere baan. Toen ik bij Vibe Group aan de slag ging heb ik hen gevraagd ons te helpen met het volledig vernieuwen van onze netwerkomgeving. De belangrijkste redenen daarvoor zijn hun kennis en kwaliteit. Ze zijn best of breed. Zo werken ze uitsluitend met enterprise oplossingen, maar nog belangrijker: ze maken onze snelle groei mogelijk op netwerkniveau. Voor onze organisatie is dat essentieel. Schaalbaarheid en veiligheid moeten verankerd zijn in de netwerkstructuur. En als techneut kan ik goed beoordelen of dat op een goede manier gebeurt. Ik ben dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking. METRIC-IT ontzorgt ons volledig en is uiterst betrouwbaar. Ik beschouw hen echt als Trusted Advisor.”

 

Assad Zahouani, IT Manager
Vibe Group

BRANCHES

Wij zijn METRIC-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

Ontdek hoe we dat doen
Gideon Chong
Gideon ChongNetwork Consultant

NEEM CONTACT OP