Retail

RETAIL

Voor de continuïteit van jouw business is het van groot belang dat je altijd verbonden bent. Bij METRIC-IT begrijpen we dat jouw netwerk de levensader van jouw organisatie is. Want zonder goede connectiviteit, geen business.

 

Het belang van een goed werkend netwerk voor retail

Er is een enorme digitalisering aan de gang. Wat dat betekent voor jouw organisatie? Als winkel ben je steeds meer afhankelijk van netwerkverbindingen en een goede internetconnectie. Geen verbinding betekent bijvoorbeeld niet meer afrekenen, omdat alle kassa’s verbonden zijn met het internet.

Je hebt te maken met een groeiend aantal toepassingen in winkel die verbonden zijn. Denk aan displays voor aanbiedingen, zelfscankassa’s of een mobiele webshop in de winkel. Er zijn steeds meer slimme devices met een app, maar ook klanten die gebruikmaken van de internetconnectie binnen jouw shop. Dan wil je wél dat het netwerk te allen tijde werkt en de gevraagde capaciteit aankan. Daarom is het belangrijk om van tevoren als organisatie goed na te denken over het design.

QUOTE

Geen connectiviteit? Geen business! Denk daarom na over het design.

Hoe ziet jouw ideale netwerk eruit?

Dít is belangrijk voor jouw netwerk

  • Het allerbelangrijkste is uitstekende connectiviteit!
  • Redundantie in lagen binnen je netwerk
  • Flexibel op- en afschalen
  • Altijd online
  • Slimme IT-architectuur zodat je maximaal profiteert van de beschikbare capaciteit

 

Standaardiseer jouw connectiviteit

Denk ook eens aan standaardisatie van de IT. Met behulp van Networking as a Service (NaaS) zorgen wij ervoor dat we een IT-architectuur creëren waarbij jouw netwerk tot zijn recht komt. Ofwel Empower Your Network. Het voordeel? Er is vooraf goed nagedacht over het netwerkdesign, daardoor kun je bij de opening van een nieuwe winkel gestandaardiseerd én snel uitrollen. Dat scheelt tijd en zorgt ervoor dat je de focus op jouw business houdt.

Het voordeel van METRIC-IT voor jouw organisatie

Net als jij, leggen wij de lat hoog en we geloven in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk. Altijd volgens de hoogste standaarden. Onze professionals beschikken over hoogwaardige, actuele kennis en enterprise ervaring. Klanten zoals Nettorama gingen je al voor.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

FLB

CASE

“METRIC-IT verving onze verouderde, complexe netwerkomgeving voor een overzichtelijke en super functionele. De nieuwe omgeving is goed op afstand te monitoren en we hebben er nooit meer stress van. Met hun specialistische kennis heeft METRIC-IT onze kaders en richtlijnen vertaald naar een goed werkend netwerk dat precies doet wat het moet doen. Aan alles merk je dat ze kennis van zaken hebben. Vanuit de techniek vertellen ze een eerlijk verhaal om jouw business efficiënter, beter en veiliger te maken.”

 

Eline Klooster, Trainer – Consultant – Coach
Fast Lane Benelux

Thijs van Drecht
Thijs van DrechtNetwork Consultant

NEEM CONTACT OP