Zakelijke dienstverlening

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Of wij mee willen denken? Zeker! Zodat we een veilig, krachtig en schaalbaar netwerk realiseren op enterpriseniveau.

Voorspelbare kosten met NaaS

Het is heel simpel: heb je geen verbinding, dan kunnen jouw medewerkers ook niet werken. En naast het hebben van werkende verbindingen, is de kwaliteit daarvan ook heel belangrijk. Want werken met een vertraging op de lijn bijvoorbeeld, kan voor alle betrokken partijen heel frustrerend zijn. Buiten goede connectiviteit wil je ook voorbereid zijn op calamiteiten. Ingebouwde redundantie voor als het misgaat bijvoorbeeld, om disruptie van de business te voorkomen.

Heb jij daarom al eens aan NaaS gedacht? Networking as a Service. Daarmee ben je als organisatie flexibel, schaal je gemakkelijk op en af. Je profiteert van up-to-date kennis en ervaring. Én bespaart veel tijd en kosten, omdat je geen eigen IT-afdeling nodig hebt. Je hebt niet meer te maken met grote investeringen als het gaat om IT, maar profiteert van voorspelbare kosten.

QUOTE

Wij kunnen jou garanderen dat het netwerk, de levensader van jouw organisatie, 

altijd kwalitatief, veilig en toekomstbestendig is. Dat noemen wij Empower your network.

Dít is belangrijk voor jouw netwerk:

  • De complexiteit van jouw netwerk beheersbaar maken
  • Kennis en expertise om de beste connectiviteit aan de eindgebruikers te bieden
  • Altijd en overal veilig (hybride) werken, voor iedereen

 

Het voordeel van METRIC-IT voor jouw organisatie

Beschikbaarheid van kennis en kunde is schaars. Ontbreekt het jouw organisatie aan goed IT-personeel en dan met name in het specialisme networking en security? Dan zijn wij er voor jou! Met Networking as a Service (NaaS) bieden we jouw organisatie de totaaloplossing op het gebied van networking.

Net als jij, leggen wij de lat hoog. En wij geloven in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk. Altijd volgens de hoogste standaarden. Onze professionals beschikken over hoogwaardige, actuele kennis en enterprise ervaring. Diverse klanten zoals ABB en Vibe Group gingen je voor.

Wil je hier meer over weten? We vertellen het je graag.

FLB

CASE

“Ik kende METRIC-IT vanuit een eerdere baan. Toen ik bij Vibe Group aan de slag ging heb ik hen gevraagd ons te helpen met het volledig vernieuwen van onze netwerkomgeving. De belangrijkste redenen daarvoor zijn hun kennis en kwaliteit. Ze zijn best of breed. Zo werken ze uitsluitend met enterprise oplossingen, maar nog belangrijker: ze maken onze snelle groei mogelijk op netwerkniveau. Voor onze organisatie is dat essentieel. Schaalbaarheid en veiligheid moeten verankerd zijn in de netwerkstructuur. En als techneut kan ik goed beoordelen of dat op een goede manier gebeurt. Ik ben dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking. METRIC-IT ontzorgt ons volledig en is uiterst betrouwbaar. Ik beschouw hen echt als Trusted Advisor.”

 

Assad Zahouani, IT Manager
Vibe Group

Erik van de Bunt
Erik van de BuntOperations Manager

NEEM CONTACT OP