Over ons
Deel dit bericht

METRIC IT – Empower your network

Even voorstellen: wij zijn METRIC-IT. Misschien ken je ons al en wie weet is dit je eerste kennismaking met ons. Aangenaam! Wij zijn toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Hoe wij onze belofte empower your network waarmaken? Dat laten we je graag zien. De afgelopen tijd hebben wij teruggekeken, maar zeker ook vooruitgekeken. Het resultaat? Een nieuwe identiteit, huisstijl én website.

We zijn dan ook enorm trots en stellen onszelf in deze blog -opnieuw- aan je voor!

Empower your network

Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterprise niveau.  Veilig, krachtig én schaalbaar. Omdat jouw netwerk de levensader van je organisatie is, staan we altijd voor je klaar. We handelen snel en adequaat. En misschien wel het belangrijkste: onze specialisten ontwerpen de infrastructuur zo dat hij meebeweegt en kracht geeft aan jouw organisatie. Dát noemen wij empower your network.

Onze belofte

Om onze nieuwe propositie te ondersteunen, hebben we drie pijlers ontwikkeld:

  • Enterprise Solutions
  • Network Strategies
  • Dedicated Specialists

En hieronder vertellen we je daar meer over.

Enterprise solutions

Net als jij leggen wij de lat hoog. Medewerkers moeten snel, veilig en goed kunnen samenwerken. Jouw organisatie moet moeiteloos kunnen anticiperen op groei. En jouw netwerk speelt daarin een sleutelrol.

Bij METRIC-IT geloven we in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Als partner van diverse enterprise vendoren bouwen we jouw netwerk op met topkwaliteit hardware. Een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en hoogwaardige services. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk volgens de hoogste standaarden.

Network Strategies

De wereld om ons heen verandert snel, zeker het IT-landschap. Daarom is jouw organisatie altijd in beweging. Bij het ontwerpen van jouw netwerk houden we daar al rekening mee.

Hoe we zorgen dat jouw netwerk meebeweegt? Dat het werkbaar en veilig is én blijft? Dat doen we door het ontwikkelen van een duidelijke netwerkstrategie. Daarmee bepalen we namelijk niet alleen de voorwaarden van vandaag, maar ook de doelen van morgen. Resultaatgericht verbinden we business en techniek, bewust van snel veranderende omstandigheden. Vandaag een snelle uitrol, morgen een wendbare structuur. Alles komt samen in een sterke strategie, waarmee jouw netwerk optimaal aansluit op huidige én toekomstige business behoeften.

Dedicated Specialists

Het hart van METRIC-IT, waar kennis, toewijding en praktijkervaring samenkomen, bestaat uit onze specialisten; professionals die je goed kennen, altijd voor je klaar staan en je snel helpen met iedere vraag. Doordat we detacheren in de top van het bedrijfsleven, beschikken we over actuele, hoogwaardige kennis en enterprise ervaring.

Wat dat voor jou betekent? De specialistische inzichten en oplossingen die we daar toepassen, zetten we ook in voor het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw netwerk. Betrokken, eerlijk en gedreven door onze expertise. Want het beste advies voor jouw organisatie komt altijd vanuit de inhoud.

Jouw netwerk

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Hoe wij met onze enterprise oplossingen ervoor zorgen dat jouw netwerk meebeweegt. Maar ook werkbaar en veilig blijft? Dat vertellen we je graag! Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Download CTA

MEER WETEN
OVER NETWORKING
AS A SERVICE?

Download dan onze gratis infosheet.

Thijs van Drecht
Thijs van DrechtNetwork Consultant

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

“Als Netwerk Consultant zet ik mij iedere dag in om de netwerken van onze klanten zo veilig en optimaal mogelijk te laten werken. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op, Ik help je graag!”

Neem contact met ons op