Food

FOOD

Wij snappen heel goed dat jouw organisatie continu in beweging is, dus het netwerk moet zich altijd mee ontwikkelen. Want zonder goede netwerkverbindingen staat de productie stil.

 

Het productieproces volgen

De digitalisering gaat maar door. En heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat productieprocessen steeds makkelijker te volgen zijn. Dat is handig voor de productiviteit, efficiëntie en dus ook continuïteit van de organisatie. Maar het betekent ook dat er in productieomgevingen steeds meer connecties en netwerkverbindingen nodig zijn. Waarom? Producten moeten te herleiden zijn, de paper trail volgen van boer tot aan de consument. Dit wil je bijhouden in een centraal, gebruiksvriendelijke systeem. Daarom is het belangrijk dat alles verbonden is binnen een –veilig– netwerk.

QUOTE

Wij ontzorgen jou compleet. Zodat jij de focus houdt op jouw business.

Dít is belangrijk voor jouw netwerk:

  • Continuïteit; gegarandeerde uptime en de zekerheid dat er altijd een -back-up- verbinding is
  • Flexibiliteit; om mee te bewegen met de organisatie
  • Én veiligheid; paper trail veilig opgeslagen

Geen netwerkzorgen, maar continuïteit

Een netwerk is niet statisch, maar in beweging. Het netwerk biedt niet alleen ondersteuning, maar zorgt ook voor innovatie in de productieprocessen. Maar daar is veel kennis en expertise voor nodig. Heb je deze niet in huis en is het lastig om goed IT-personeel te vinden? Denk dan eens aan Networking as a Service (NaaS). Een dienst waar vanuit wij een complete netwerkoplossing aanbieden. Wij zijn voor jou het vaste aanspreekpunt. METRIC-IT beheert het complete netwerk. Wat doen we dan precies? We zorgen voor alle benodigde hardware, software en licenties én zorgen dat je netwerk altijd optimaal functioneert. Op deze manier is jouw netwerkomgeving altijd up-to-date en houd jij de focus op jouw business.

Het voordeel van METRIC-IT voor jouw organisatie

Net als jij, leggen wij de lat hoog. En wij geloven in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk. Altijd volgens de hoogste standaarden. Onze professionals beschikken over hoogwaardige, actuele kennis en enterprise ervaring. Diverse klanten zoals Vion Food Group en Nettorama gingen u voor.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

FLB

CASE

“Ik kende METRIC-IT vanuit een eerdere baan. Toen ik bij Vibe Group aan de slag ging heb ik hen gevraagd ons te helpen met het volledig vernieuwen van onze netwerkomgeving. De belangrijkste redenen daarvoor zijn hun kennis en kwaliteit. Ze zijn best of breed. Zo werken ze uitsluitend met enterprise oplossingen, maar nog belangrijker: ze maken onze snelle groei mogelijk op netwerkniveau. Voor onze organisatie is dat essentieel. Schaalbaarheid en veiligheid moeten verankerd zijn in de netwerkstructuur. En als techneut kan ik goed beoordelen of dat op een goede manier gebeurt. Ik ben dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking. METRIC-IT ontzorgt ons volledig en is uiterst betrouwbaar. Ik beschouw hen echt als Trusted Advisor.”

 

Assad Zahouani, IT Manager
Vibe Group

Erik van de Bunt
Erik van de BuntOperations Manager

NEEM CONTACT OP