NETWERK SECURITY

Empower your network. Maar wél veilig! Daarom bieden wij voor ieder type organisatie een passende oplossing op het gebied van netwerk security.

 

Wat is de beste keuze voor jouw organisatie?

Er is veel mogelijk als het gaat om networking. Waar moet je op letten en wat is de beste keuze voor de organisatie? Onze toegewijde netwerkspecialisten helpen je kiezen uit de beste technologieën en securityservices. Zodat jouw netwerk veilig, krachtig én schaalbaar is. Want we snappen als geen ander dat jouw netwerk de kern voor jouw organisatie vormt.

Voor de continuïteit van de organisatie is het belangrijk dat medewerkers, klanten en leveranciers veilige toegang tot de bedrijfsapplicaties hebben. Want een netwerk wordt continu blootgesteld aan bedreigingen en risico’s. Hoe ga je daar als organisatie dan mee om? Uitval van cruciale systemen, applicaties of communicatiesystemen hebben grote gevolgen voor de bedrijfsvoering en het imago van de organisatie. Daarom ontwerpen wij de IT-infrastructuur zo dat deze te allen tijde veilig is, meebeweegt én kracht geeft aan jouw organisatie.

QUOTE

Een veilig netwerk is essentieel voor íedere organisatie. Het draagt bij aan de continuïteit, efficiëntie en productiviteit.

Optimale bescherming

Als organisatie wil je dat jouw mensen veilig kunnen werken én je wil de veiligheid van de bedrijfsdata waarborgen. Want cybercriminaliteit ligt helaas altíjd op de loer. Cybercriminelen worden steeds slimmer en weten firewalls steeds vaker te omzeilen. Maar vergeet ook de eindgebruiker niet. Medewerkers kunnen -onbewust of bewust- bijvoorbeeld virussen meenemen via hun mobiele apparaten of via schaduw IT. Daarom is optimale veiligheid van het bedrijfsnetwerk van groot belang. Altijd.

Een goede bescherming van het netwerk is dus belangrijk om risico’s zoveel mogelijk te beperken. Maar wat zijn de beste oplossingen? We zetten enkele voorbeelden op een rij:

  • Security by design
  • Beveiligde VPN-verbindingen met de hoogste beschikbaarheid, naar alle externe locaties
  • Beveiligde toegang tot het netwerk doormiddel van network access control
  • Beveiliging van internetverkeer met Firewalls, URL-filtering, Malware protection en Intrusion prevention
  • Monitoring voor inzicht in al het verkeer wat de organisatie in- én uitgaat.

Wil je meer weten over netwerk security of hoe wij met onze oplossingen kracht geven aan jouw organisatie?

FLB

CASE

“Ik kende METRIC-IT vanuit een eerdere baan. Toen ik bij Vibe Group aan de slag ging heb ik hen gevraagd ons te helpen met het volledig vernieuwen van onze netwerkomgeving. De belangrijkste redenen daarvoor zijn hun kennis en kwaliteit. Ze zijn best of breed. Zo werken ze uitsluitend met enterprise oplossingen, maar nog belangrijker: ze maken onze snelle groei mogelijk op netwerkniveau. Voor onze organisatie is dat essentieel. Schaalbaarheid en veiligheid moeten verankerd zijn in de netwerkstructuur. En als techneut kan ik goed beoordelen of dat op een goede manier gebeurt. Ik ben dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking. METRIC-IT ontzorgt ons volledig en is uiterst betrouwbaar. Ik beschouw hen echt als Trusted Advisor.”

 

Assad Zahouani, IT Manager
Vibe Group

BRANCHES

Wij zijn METRIC-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

Ontdek hoe we dat doen
Thijs van Drecht
Thijs van DrechtNetwork Consultant

NEEM CONTACT OP